El passat 14 de novembre l’Assemblea Col·laborem va escollir per unanimitat a en Jordi Bartolomé com cap de llista per a les eleccions municipals del Maig de 2019.

El projecte Col·laborem aplega i pretén aplegar tots aquells veïns i veïnes que volen dedicar part del seu temps a exercir la seva ciutadania des de la ferma convicció que cal participar per construir un poble millor, més viu, inclusiu i dinàmic.

Ja portem molts mesos treballant per fer de Santa Coloma un poble actiu. Trobades molt productives on discutim del passat, present i futur del municipi.  Cada cop en són més veus les que s’estant sumant al projecte. Vols sumar-te? Només cal que tinguis ganes de col·laborar en la mesura de les teves possibilitats i posar el teu granet de sorra en aquest projecte col·lectiu i transversal.

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre correu: col.laboremscc@gmail.com.

Salut i Col·laborem!